Varför välja oss?


Kvalitet
Kvalitet är viktigt, emedan ljusreklam är en långsiktig investering. Förväntningarna är att ljusreklamen håller sig i nyskick mycket länge. Som fri leverantör kan vi välja rätt ljusreklamleverantör för varje tillfälle både då det gäller kvalitet och pris.

Produkter
Vårt produktsortiment är mycket brett. Förutom ljusreklam säljer vi även dekaler, informations- samt tid/temperaturtavlor. Vår erfarenhet och ständiga utvecklande av sortimentet gör att vi kan förverkliga de mest spännande idéer.

Tillverkning
Allneon tillverkar och reparerar ljusskyltar i Finland. Vi representerar dessutom stora ljusreklamtillverkare i Europa och säljer och installerar deras ljusreklam i Finland och närområden. Vi erbjuder rätt leverantör eller leverantörer just för ert behov. En kvalitetsprodukt tas fram med nogrann planering och avslutas med en exakt installation.

Tjänster
Förutom planering av ljusreklam, tillverkar vi och anhåller om de fasadtillstånd som behövs. Vi hjälper vid val av ljusreklamleverantör. Vi granskar installationsplatsen och kontrollerar måtten, så att alla onödiga misstag kan elimineras. Vi ansvarar för hela projektet om kunden så önskar.

Installation och service
Installationen sköter vi snabbt och behändigt i hela landet via noggrant utvalda montageteam. Som leverantörrepresentant ansvarar vi för eventuell garantiservice. Därutöver sköter vi service och regelbunden putsning av ljusreklam, så att de håller sig som nya år efter år.

Med hjälp av ständig skolning av våra montageteam behärskar vi den senaste tekniken inom modern ljusreklam.

När man talar om gammal ljusreklam bör man komma ihåg att även ta hand om problemavfall.

Kunder
Bland våra kunder finner man ledande företag i vårt land inom nästan alla branscher. Några av våra mångåriga samarbetspartners är Peugeot (Maan Auto), Mazda/Jaguar/Land Rover (Inchcape Motors), Honda Finland, Michelin Finland, ONOFF, Pentik, JC Jeans&Clothes, Din Sko och Shell.

Vi ger gärna tilläggsuppgifter om våra produkter och verksamhet. Med önskan om ett aktivt och intimt samarbete.

Högaktningsfullt

Allneon Oy 

Startar nu!

offertförfrågan